Viemäri- ja putkistokuvaukset Uudellamaalla

Viemärinkuvaus on luotettavin, nopein ja kustannustehokkain tapa selvittää viemäreiden kunto ja ennaltaehkäistä mahdollinen viemäriputken rikkoutuminen. Viemäri- ja putkistojen kuvaus tulisi tehdä viimeistään silloin, kun putkistojen laskennallinen käyttöikä on umpeutumassa. Näin kartoitus paljastaa mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet jo ennen ongelmien ilmaantumista, jonka avulla säästyt isoilta remontti tarpeilta.

Kuvaus soveltuu mm.

  • Sadevesiviemäreiden
  • Jätevesiviemäreiden
  • Ilmanvaihtokanavien
  • Hormien ja
  • Salaojien tutkimiseen

Ammattilaisena käytössä on nykyaikaisia ja turvallisia laitteita ja menetelmiä. Olipa kyseessä olemassa olevan ongelman tutkiminen tai ennaltaehkäisevä tutkimus niin saat meiltä selkeän tutkimusraportin aiheesta, joka kertoo ongelmien lisäksi myös korjausehdotukset! Myös mahdolliset vauriot, vikaantumat tai esimerkiksi piilosssa olevat kaivot saadaan paikallistettua tarkasti.

Työn valmistuttua tilaajalle luovutetaan muistitikulla kaikki TV-kuvauspöytäkirjat toimenpide-ehdotuksineen, kuvaustallenteet, kohteesta otetut valokuvat sekä erillinen pohjakuva kuvatuista linjoista.

Jos viemärissä on tiiveys- tai vuoto-ongelmia niin pystymme paikantamaan ongelman padotuskokeella. Lue lisää aiheesta tästä!